Banner
Banner
Banner

Ausztriai ingatlanok

Magyarországon a külföldi ingatlanok iránt érdeklődők között Ausztria a legkedveltebb helyszín. Mióta Magyarország belépett az Európai Unióba, az ausztriai ingatlanok vásárlása leegyszerűsödött. Az Európai Unió polgáraik az ausztriai ingatlanok vásárlásakor ugyanolyan elbánásban részesülnek, mint a helyi polgárok. Az ország előnye a jó közlekedési elérhetőség és az árak is. A szolgáltatások minősége és színvonala Ausztriában csúcsminőségű.

A legkeresettebb ingatlanok Ausztriában

A legkeresettebbek főleg a ski ingatlanok és apartmanok a síközpontokban az Alpokban. A gleccserek közelében lévő híres síközpontok a síelés kedvelőinek kitűnő feltételeket nyújtanak a sportoláshoz. Közelükben gyakran golfpálya is épült, ennek következtében a ingatlanok megtérülése és egyúttal kihasználásuk az egész évben ezeken a helyeken tovább nőhet.

Apartmanok, házak, lakások és hétvégi házak mellett növekszik az érdeklődés a vendéglátóipari és idegenforgalmi célra alkalmas ingatlanok iránt. Az osztrák ingatlanpiac a szállodák, panziók, éttermek, bárok és kávéházak viszonylag széles skáláját kínálja.

Érdeklődik ingatlanok után Ausztriában?

Cikkek, kínálat és további információk az ausztriai ingatlanokról: az Ausztriai ingatlanok rovatban találhatók.

A szekció szponzora

» Az Ausztriai ingatlanok szekció partnere a Rellox ingatlantársaság, a külföldi ingatlanok legnagyobb értékesítője Közép- és Kelet-Európában. Az ausztriai ingatlanok áttekintése az Ausztriai ingatlanok honlapon tekinthető meg.

Külföldi ingatlanok