Banner
Banner
Banner

Franciaországi ingatlanok

Ma a világban a divat, kultúra és romantika egyik fővárosa, Azúr-part, Szavojai Alpok. Párizs, Nizza, Cannes, St. Tropez, Monaco, Val d´Isere, Courchevel, Tignes, Les Arc, Meribel. Ez csak rövid listája olyan franciaországi helyszíneknek, melyek iránt az ingatlan-befektetők között Franciaországban a legnagyobb az érdeklődés.

Franciaországi ingatlanok: az érdeklődés Párizs, Alpok és az Azúr-part iránt a legnagyobb.

Olaszországhoz hasonlóan Franciaország is kínál úgy napfényes strandokat, mint a téli sportok kedvelőinek kitűnő feltételeket. A Dél-Alpokban található ingatlanok, pl. a Valberg síközpont mindkettő kombinációját kínálja. Délelőtt síelhet, egy jó ebéd után beülhet az utóba és egyórás út után a délután a Földközi-tenger partján egy strandon töltheti.

Franciaországban az ingatlanok kínálata nagyon széles és a gall kakas országa ráadásul nem gördít a külföldi ingatlanvásárló elé semmilyen akadályokat. Ha szereti a francia borokat, akár szőlőkertet is vásárolhat. Itt azonban kissé más szabályok érvényesek, mint a szokásos ingatlanok vásárlásakor.

A szekció szponzora

» A Franciaországi ingatlanok szekció partnere a Rellox ingatlantársaság, a külföldi ingatlanok legnagyobb értékesítője Közép- és Kelet-Európában. A franciaországi ingatlanok áttekintése a Franciaországi ingatlanok honlapon tekinthető meg.

Külföldi ingatlanok