Banner
Banner
Banner

Horvátországi ingatlanok

A horvátországi ingatlanok iránt az ingatlan-befektetők nagy érdeklődést mutatnak. Az adriai tengerparti házakat és apartmanokat vásárolják németek, osztrákok, lengyelek, csehek, szlovákok, magyarok és sokan mások is.

A legkeresettebb helyszínek közé tartozik Dalmácia, úgy szárazföldi része, mint a közeli szigetek. Ezek elérhetősége kompokkal problémamentes, némelyikre (pl. a Vic nagy Ciovo szigetekre) autóval hídon át közvetlenül is el lehet jutni. Az adriai tengerparton az ingatlan kiválasztásakor érdemes felfigyelni olyan helyszínekre, mint Zadar, Bibinje, Szplit, Trogir, Makarska Riviera, és a Brac, Hvar, Ciovo vagy Korcsula szigetek. Nem szabad megfeledkeznünk Dubrovnikról sem, mely Európa “társadalmi krémje” számára divatos úticéllá vált, hasonlóan mint a Francia riviéra üdülői. A közlekedés szempontjából, főleg autóval Közép- és Kelet-Európából érdekes alternatíva lehet az Isztriai-félsziget, mely Horvátország észak partvidékén található.

Ingatlant vásárolhat mint természetes személy, vagy Horvátországban alapíthat gazdasági társaságot, melynek Ön 100 százalékos tulajdonosa lesz. Horvátországban a vásárolt ingatlant alaposan át kell világítani. Megszokott jelenség, hogy engedély nélkül építették vagy hiányzik a szükséges dokumentáció. Ezért is nem javasoljuk, hogy egyedül, vagy ismeretlen horvát ingatlaniroda közvetítésével vásároljon ingatlant. Mindig olyan ingatlantársaságon keresztül, mely a horvátországi ingatlanok értékesítésére szakosodott. » Ugrás az ingatlanirodák listájára.

A szekció szponzora

» A Horvátországi ingatlanok szekció partnere a Rellox ingatlantársaság, a külföldi ingatlanok legnagyobb értékesítője Közép- és Kelet-Európában. A horvátországi ingatlanok áttekintése a Horvátországi ingatlanok honlapon tekinthető meg.

Külföldi ingatlanok