Banner
Banner
Banner

Ingatlanirodák

Ha külföldi ingatlan vásárlását fontolgatja, valószínűleg valamelyik ingatlanirodához fog fordulni. Az ingatlanvásárlás nem csekély befektetés. A megfelelő ingatlaniroda kiválasztásakor ezért be kell tartani az alábbi szabályokat.

Hogyan válasszon ingatlanirodát, ha külföldön kíván ingatlant vásárolni:

1. Olyan ingatlanirodákhoz forduljon, melyek a külföldi ingatlanok értékesítésére és vásárlására szakosodtak. Náluk biztos lehet a profi szolgáltatásokban és az adott ország helyismeretében, valamint az ingatlanok legszélesebb választékában.

2. Más ingatlanirodáknak nincs elegendő tapasztalatuk és kapcsolataik a külföldi partnerekkel. Kínálatuk gyakran csak néhány helyszínt tartalmaz. Előfordulhat az is, hogy az ingatlanért magasabb árat fizet majd, mint abban az esetben, ha szakosodott ingatlaniroda szolgáltatásait vette volna igénybe.

3. A szakosodott ingatlanirodák az ingatlanok széles választékát kínálják az egész világon. Ha adatbázisukban nem talál Önnek megfelelő ingatlant, készítenek Önnek egy testre szabott ajánlatot az Ön igényei alapján. Megszokott, hogy nem minden ingatlan található meg az ingatlanügynökség ajánlati adatbázisában, de az Ön igényei alapján találnak további választási alternatívákat.

4. A külföldi ingatlanokra szakosodott ingatlanirodák nyújtsák a szolgáltatások teljes körű kínálatát. A külföldi ingatlan személyes megtekintésétől, a dokumentumok (telekkönyvi kivonat, projektdokumentáció, üzemeltetési költségkalkuláció, …) előkészítésén át az összes szükséges szerződéses dokumentum előkészítéséig, ideértve azok jogi elemzését és fordítását magyar nyelvre.

5. A jónevű ingatlaniroda szolgáltatásai nem érnek véget az ingatlan megvásárlásával. Az ügyfél kérésére segítenek a hivatalokkal való kapcsolattartásban, bejelentkezéskor az energiaszolgáltatónál, és további szükséges ügyletek lebonyolításában, mint amilyen, pl. az ingatlan biztosítása, bankszámla létrehozása külföldön, stb. Fordulhatnak hozzájuk az ingatlan berendezésével vagy esetleges építési módosításokkal.

6. Ha az ingatlant szeretné bérbe adni, az ingatlaniroda közvetít Önnek ilyen szolgáltatással foglalkozó ügynökségeket, melyek biztosítják az ingatlan kezelését, karbantartását, a kerti munkák elvégzését, stb.

A külföldi ingatlanokra szakosodott ingatlanirodák

» Rellox

A Rellox ingatlanügynökség külföldi ingatlanok vásárlásának közvetítésére és értékesítésére szakosodott és ezen a területen Közép- és Kelet-Európa vezető társasága. » Teljes profil megtekintése

Külföldi ingatlanok