Banner
Banner
Banner

Rellox

A Rellox ingatlanügynökség külföldi ingatlanok vásárlásának közvetítésére és értékesítésére szakosodott és ezen a területen Közép- és Kelet-Európa vezető társasága. A Rellox társaság az ingatlanok legnagyobb kínálatát nyújtja a tengerparton, hegyekben vagy golf komplexumokban.

Ma a Rellox társaság a külföldi ingatlanok vásárlásával kapcsolatos szolgáltatásait a világ mintegy harminc országában kínálja. Ügyfeleinek teljes körű szolgáltatásokat nyújt, ideértve a jogi és adótanácsadást és további kapcsolatos szolgáltatásokat.

A magán- és intézményi befektetők számára a Rellox ingatlanügynökség elvégzi az ingatlan-befektetési lehetőségek felkutatását és közvetítését, ideértve az ún. vendéglátóipari ingatlanokat is.

Kapcsolat

RELLOX

Internet:  www.rellox.hu
E-mail:  info@rellox.hu
Tel.:  +421 949 880 075

A Rellox társaság továbbá az egyes, alábbi országokban történő ingatlanvásárlásra szakosodott honlapokat üzemelteti:

Ausztriai ingatlanok – ingatlanvásárlás, információk a helyszínekről, finanszírozás, ausztriai ingatlanok katalógusa, ski ingatlanok és apartmanok, vendéglátási célú ingatlanok.

Spanyolországi ingatlanok – ingatlanvásárlás, információk a helyszínekről, finanszírozás, spanyolországi ingatlanok katalógusa, ski házak, villák és apartmanok a tengerparton, golf célú ingatlanok.

Franciaországi ingatlanok – ingatlanvásárlás, információk a helyszínekről, finanszírozás, franciaországi ingatlanok katalógusa, ski ingatlanok a Szavojai Alpokban, villák és apartmanok Párizsban és más városokban.

Olaszországi ingatlanok – ingatlanvásárlás, információk a helyszínekről, finanszírozás, olaszországi ingatlanok katalógusa, ingatlanok Toszkániában, a liguriai riviérán, az adriai tengerparton, ski apartmanok az Olasz-Alpokban

Horvátországi ingatlanok – ingatlanvásárlás, információk a helyszínekről, finanszírozás, horvátországi ingatlanok katalógusa, villák és apartmanok az adriai tengerparton és a közeli szigeteken.

Svájci ingatlanok – ingatlanvásárlás, információk a helyszínekről, finanszírozás, svájci ingatlanok katalógusa, ski apartmanok a Svájci-Alpokban, házak és villák az olasz határ menti tavaknál.

Külföldi ingatlanok