Banner
Banner
Banner

Spanyolországi ingatlanok

Házak és villák a tengernél, lakások és apartmanok a tengerparti üdülőkben. Ezek a külföldi befektetők számára a legnagyobb csábítások a spanyol ingatlanpiacon.

Spanyolországi ingatlanok: ingatlanok a tengerparton és golf ingatlanok

Spanyolország egyre inkább a golf kedvelőinek paradicsomává válik. Az ún. golf célú ingatlanok (tehát a golfpályán, esetleg annak közvetlen közelében található ingatlanok) a spanyolországi ingatlan-befektetők figyelmének középpontjában állnak. Dél-Spanyolországban a golfnak főleg a kellemes éghajlat kedvez. Csak Andalúziában közel hatvan golfpálya van, közülük több közvetlenül a tengerparton. Sőt a Costa del Sol üdülőövezetet már Costa del Golf-nak kezdik hívni.

Spanyolország része Mallorca, a legnagyobb spanyol sziget is. Mallorca exkluzív idegenforgalmi úticél nemcsak Európa, hanem az egész világ turistái számára. Ez a szolgáltatások magas színvonalával együtt az ingatlanok magasabb árát is jelenti. Ugyanez a helyzet a további kedvelt idegenforgalmi helyeken a Baleár-szigeteken, mint amilyenek, pl. Ibiza és Menorca.

Érdeklődik ingatlanok után Spanyolországban?

Cikkek, kínálat és további információk az spanyol ingatlanokról: a Spanyolországi ingatlanok rovatban találhatók.

A szekció szponzora

» A Spanyol ingatlanok szekció partnere a Rellox ingatlantársaság, a külföldi ingatlanok legnagyobb értékesítője Közép- és Kelet-Európában. A spanyolországi ingatlanok áttekintése a Spanyolországi ingatlanok honlapon tekinthető meg.

Külföldi ingatlanok