Banner
Banner
Banner

Svájci ingatlanok

Túlzás nélkül elmondható, hogy Svájc Európában a legjobb címet jelenti. A Svájci-Alpok, tavak vidéke az olasz határ mentén – Lago di Lugano vagy Lago Maggiore, ugyanúgy, mint Bázel, Zürich, Genf vagy St. Moritz városok, nagyszerű feltételeket biztosítanak állandó vagy második lakhely számára.

Az alpesi helyszínek közül a síközpontok iránt a legnagyobb érdeklődés, ilyenek Saas Fee, Verbier, Wengen, Zermatt, Villars vagy Livigno. Mindegyik kitűnő síelési feltételeket biztosít, síelést a gleccsereken, modern kötélpályákat és a legmagasabb szintű szolgáltatásokat.

Ingatlan vásárlása Svájcban viszonylag igényes folyamat. A lakás célú ingatlanok vásárlását külföldi polgárok által törvények és jogszabályok szabályozzák, melyek az egyes kantonokban eltérőek. Egyes kantonokban a külföldiek ingatlanvásárlásait elég nagymértékben korlátozzák, vagy előre meghatározzák a külföldiek ingatlanvásárlására kiadott engedélyek számát, ideértve a telek maximális méretét, lakás alapterületét, stb. Azzal is számolni kell, hogy a pénzügyi műveleteket svájci frankban kell lebonyolítani.

Minden esetben a svájci ingatlan vásárlásakor javasolt igénybe venni erre szakosodott ingatlaniroda szolgáltatásait, mely szaktanácsadás nyújt, segít az ingatlan kiválasztásában és biztosítja az összes szükséges formalitások elintézést. » Ugrás az ingatlanirodák listájára.

A szekció szponzora

» A Svájci ingatlanok szekció partnere a Rellox ingatlantársaság, a külföldi ingatlanok legnagyobb értékesítője Közép- és Kelet-Európában. A svájci ingatlanok áttekintése a Svájci ingatlanok honlapon tekinthető meg.

Külföldi ingatlanok